Ученици


Страхотен преподавател! Работи с внимание, методичен, спокоен и има индивидуален подход към всеки. Силно препоръчвам!

Аника Самунджи

Боги ме запозна с барабаните в самото начало и до ден днешен правим уроци всяка седмица – и всяка седмица усещам прогрес. Тук е ключов индивидуалния подход, който той има. Нещата, които ми преподава винаги са съобразени с нивото ми и дори са една идея над него, за да мога да вървя нагоре с добро темпо.

Също харесвам, че взима предвид личните ми интереси, но и ми дава професионален съвет когато е нужно. Грижа го е не само за това каква комбинация от удари ще вземем на дадения урок, но и за това как във времето ще се оформя като музикант.

Самият начин, по който взимаме нови неща също е много полезен за мен, тъй като всичко, което взимаме е приложено практически на момента, а не е просто суха теория. Това и самото отношение на Боги, правят уроците забавни и никога скучни. За мен е важно учителя не просто да е добър музикант и преподавател, но и да е човек, с който можеш да говориш и да се шегуваш спокойно, а той определено е такъв човек.

Виктория Славова

След урок обикновено се чувствам адски разтоварен и загърбил ежедневните грижи. Уроците обикновено протичат в много приятна непринудена атмосфера.

Д-р Милен Димов

Мнооого е яко!!! Барабани след работа му е майката! Мястото е страхотно, Боги има железни нерви и не вика, с две думи – хеви метъл. Препоръчвам горещо!

Ивайло Миладинов

Невероятен професионализъм и уникален индивидуален подход. Вече посещавам близо година и половина и препоръчам силно.

Ганимир Вангелов

Уроците тук са приятни, защото господина се старае да ти помогне. Mястото е с приятна обстановка, затова мисля, че е перфектното място да започнете вашето обучение.

Боян Трифонов

Дълго се лутах, докато намеря мястото, където всичко се случва с моя ритъм и темпо. Открих го при Боги. Благодаря, Боги!

Деи Караминкова

Случайно намерих Bogi drums, барабаните са ми втори инструмент и ми е по-трудно, но с Боги започвам да напредвам.

Боян Дунавски

По време на урока хем разпускаш, хем научаваш нови и полезни неща без каквото и да е напрежение. След всеки урок си тръгвам енергизирана и мотивирана да си разцъквам, което мисля, че е много важно. Препоръчвам!

Ния Константинова

Уроците при Боги са идеално балансирани между предизвикателство и развлечение. Той винаги се старае да ти обясни всяко ново нещо по най-разбираемия начин за теб, като в същото време ти помага да надминеш себе си.

Владислав Николов

Харесвам музиката, барабаните и отдавна исках да започна да свиря! Радвам се, че попаднах на място със страхотна атмосфера, отношение към музиката и супер преподаване.

Велина Тодорова

Страхотен учител с уникално чувство за хумор. Уроците му са интересни и те оставят жаден за още всеки път.

Виктор Вълчев

Страхотен подход,особено в иднивидуален аспект. Уроците са забавни и обогатяващи,бързо се учиш,но се отделя внимание  на детайлите. С всеки следващ урок научаваш нови неща и придобиваш нови умения,а мотивацията расте все повече. Много готин учител и чудесна атмосфера.

Деяна Йоцова

Уроците са винаги забавни и разпускащи, но в същото време с всеки напредваш повече, научаваш нещо ново и се предизвикваш! :)

Виктория Василева

Уроци,но не като в училище. Боги успява да ти грабне вниманието още от първия час при него.Страхотен преподавател,професионалист и приятел.

Венцислав Добрев

Три месеца Мая ходеше на уроци при други учители. След всеки урок ставаше все по-зле. Накрая ходеше с нежелание и бяхме пред отказване. Само след първия урок при Боги, тя си върна интереса и ентусиазма.

Мая Петкова

Боги е страхотен преподавател и човек! Той има адекватна система на преподаване, което му позволява систематично и логично да преподава материала, който по-късно по интуитивен начин да се интегрира в импровизационните умения на ученика. 

Борис Тодоров

Начинът на преподаване на Боги много ми харесва! 

Още след първия урок вече знаех, че мястото ми е там!

По време на уроците научавам нови неща и в същото време се забавлявам и се зареждам със страхотна енергия!

Антония Тодорова

Хубаво е да имате учител, който се интересува от вашия музикален вкус и го прилага по време на уроците. Времето минава бързо, преди да го усетите и нямаш търпение до следващия урок.

Крис Димов

Най-доброто място за учене на барабани! 

Борис Попов

Записах се на уроци по барабани с огромно желание, а обстановката, хората и енергията на мястото ме кара да продължавам напред с още по-голям хъс. Доброто настроение идва от свежата и спокойна атмосфера, а за това допринася и най-якия учител, който проявява повече от нужното търпение, за да ми обясни нещата и да ме преведе по пътя към жаланата цел – да се науча да свиря на барабани и още по-важното – да изпитвам удоволствие от това.

Михаела Маринова

Bogi Drums е фабрика за добро настроение.
Боги е страхотен учител, с много добър подход.
Кара те да идваш отново и отново.

Мартин Богданов

Попаднахме на Боги случайно, но още от първата среща остави в нас впечатление за сериозно отношение и професионализъм, което с времето се потвърди. Явор е безкрайно щастлив и нетърпелив за всеки урок, напредва бързо и се чувства уверен. Боги работи с удоволствие и чувство за хумор , има индивидуален подход и развива с постоянство потенциала на децата. Благодарение на ентусиазма, с който зарежда детето ни на всеки урок, вкъщи вече имаме електронни барабани и преговаряме за истински :)

Явор Динев

Боги раздава знания, опит и умения с шепи, има добър подход независимо дали сте супер начинаещ или напреднал, препоръчвам силно! (:

Михаил Вълков

Страхотна атмосфера, приятни емоции, и най-вече невероятен учител. Препоръчам на всеки, който иска да се научи да свири на барабани.

Светослав Стоилов

Моят „треньор по барабани“, както го наричам, е най-търпеливият човек, когото познавам! Има голямо сърце – раздава всичко, което е възможно и налично, за да осигури напредъка на понякога невероятно бавно напредващите…🙂 Повярвайте никак не е лесно да обучаваш ентусиаст на над половин век. Проучва и се съобразява с музикалните вкусове на учениците, свирим каквото харесваме и така неусетно научаваме все по-трудни неща и ставаме все по-добри.

Михаела Семова

Богомил е сууупер! Много търпелив, спокоен и обяснява доста разбираемо като за Чисто нови като мен : ))) Има много добър подход като учител, което ме вдъхновява и надъхва още повече.

Бетина Ганкова

Боги е много добър учител по барабани.Той е изключително внимателен и усещам, че под неговите наблюдения мога да изгладя всеки детайл на моето свирене. Работи с голямо желание и прави уроците интересни и увлекателни. Освен добър учител е и много забавен, духовит и интересен човек.

Даниел Георгиев

Много ми е приятно да уча барабани тук. Учителят е стахотен и методът на учене на песни е много добър.

Сава Евтимов

Щастлива съм,че намерих Боги! Той има индивидуален подход и обяснява ясно, директно и логично стъпка по стъпка и не спирам да се впечатлявам колко много се уча с всеки изминал урок! Атмосферата е позитивна и зарежда много! Благодаря от сърце!

Йоанна Атанасова

Това, което ми харесва в Боги е, че е търпелив и не се кара. Като цяло обстановката е приятна и ходя с желание на барабани. Препоръчвам на всички да се запишат при теб 🙂

Нина Симеонова

Мястото е готино, а също така и учителя е страхотен. Той ме разбира и се опитва да изкара най-доброто от мен. Начинът му на преподаване е супер, защото той ме учи на най важното за барабаните, а и на това което на мен ми допада като жанр едновременно.

Ивайло Алексиев

Уроците много ми харесват, особено подхода на Боги, има търпение и е винаги настроен позитивно, доста съм доволна от начина на преподаване и съм мотивирана да продължа с уроците.

Магдалена Ненова

Уроците са топ!!! Вникваме във всяка песен и търсим логиката и строежа й. Разбирам защо дадено нещо е изсвирено така в оригиналното парче. След урока нямам търпение да се прибера и изрепетирам наученото! Чувствам се зареден и мотивиран!

Иво Харизанов

Висок професионализъм, прекрасно лично отношение и много пълноценни и приятни уроци! Нямам търпение да дойде следващият урок! Rock on!

Георги Бораджиев

Студиото на Боги е много готино! Той обяснява с търпение нещата и след всеки урок имам развитие и надграждане. Харесва ми подходът и наблюдението му дали си схванал нещата, дали леко си излезнал от ритъм и веднага те пита дали си усетил това.

С вълнение се прибирам след урок да репетирам вкъщи. Барабаните учат на синхрон и концентрация. Много полезно ми се отразяват в това да забравя за всичко останало, докато съм хванала палките!  

Боги рокс!!! Ходете на барабани, за да почувствате и изразите себе си чрез музиката!

Камелия Семерджиева

С помощта на Боги открих удоволствието от свиренето на барабани. Беше ми мечта, а никога не бях пробвал и за щастие попаднах на него. С много търпение и много смях заедно напредваме. 

The fun must go on!

Петър Савов

Мястото е уникално, а учителя и барабаните са супер яки! 

Калина Атанасова